2015. augusztus 20., csütörtök

Something New 2 - Lights of Hope


Mikor elkezdtem ezt a történetet nem sejtettem, hogy ennyire hosszúra fog nyúlni, hogy ennyi mindent ki tudok belőle hozni. Így végül 360 oldal után úgy döntöttem két részre bontom a Something New-t. Mondhatni egy első kötet után következett a második, ha így jobban tetszik. :) Jelenleg ennek a sztorinak az írásával töltöm az időmet, minden héten kerül fel új fejezet ( most éppen a keddi napokon), persze ahogy időm engedi. Remélem sikerül befejezni, mert ez a hobbi, az írás, és kifejezetten ez a történet nagyon a szívemhez nőtt. *-* Azt hiszem, fájni fog érte a szívem, mikor elérkezik az utolsó fejezet, de hát ez még messze van egyelőre. 

 Something New - Lights of Hope


Így csak egy kis kedvcsinálót mutatnék, aminek hatására nekikezdesz a Something New-nak:

Ha Na egy átlagos lány…
Miket is beszélek?! Kár erőltetni ezt a maszlagot, mivel Ha Na egy cseppet sem átlagos vagy éppen a dolgok, amik körülötte történnek, azok a túlságosan hajmeresztőek, ki tudja?
Az viszont biztos, hogy az a két hónap, amit Ha Na a Seouli Művészeti Akadémián töltött, teljesen megváltoztatta az életét. Végre lettek barátai, kibékült a régi ismerőseivel és végre átszakadt benne az a gát, ami édesanyja halála után tornyosodott közte és a zeneipar között. De a legnagyobb változást két fiú hozta el az életében, Se Joo és Kyu Hyun. Utóbbi fiú szép sorban ledöntötte az összes falat, amit maga köré épített az évek alatt a lány, elérte, hogy átlépje a korlátait és nem utolsó sorban pedig azt, hogy megkedvelje. Se Joohoz régóta gyengéd szálak fűzték, az a bizonyos első szerelem, ami most hosszú évek után végre beteljesedni látszik.
De vajon Ha Na tényleg ezt a szerelmet keresi? Ha elfogadja a fiút, akkor mi lesz Kyu Hyunnal, ha pedig nem, akkor mihez akar kezdeni? De ha a fiú-ügyei nem lennének elég problémásak, akkor aggódhat még a WoW Entertainment szerződéséért, az apjáért, a barátaiért, de legfőképpen magáért, mert akármennyire is igyekszik, folyton bajba kerül…

Ezen a linken eléritek az oldalt, ha kedvet kaptatok hozzá:

Something New - Lights of Hope




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése